Pakketten versturen met DHL Parcel

DHL Parcel bezorgt bij bedrijven en particulieren door heel Europa. Pakketten en pallets kunnen tegelijkertijd worden geleverd.

Pakketten versturen met DHL

DHL Parcel bezorgt zowel pakketten als pallets door heel Europa. Laat DHL Parcel pakketten afhalen, of lever ze in bij een Parcelshop bij jou in de buurt. Er zijn ruim 3.750 DHL parcelshops in Nederland. Een pick-up is mogelijk vanaf 100 pakketten per maand.

Onze alles-in-één verzendsoftware geeft aan aan welke afmeting en gewicht je pakket moet voldoen en wat de service inhoudt. Bezorgen bij een parcelshop bijvoorbeeld of een handtekening voor ontvangst. Extra opties zoals een aanvullende verzekering hoef je alleen maar aan te vinken. Zo geregeld!

DHL Parcel heeft verschillende diensten om al je (brievenbus)pakketten en pallets mee te verzenden.

  • DHL Europlus: pakketten en pallets naar bedrijven in Europa.
  • DHL For You: (brievenbus)pakketten naar particulieren in Nederland en België.
  • DHL Parcel Connect: pakketten naar particulieren en bedrijven in Europa.
  • DHL Express: snel wereldwijd pakketten versturen
  • Retourservice

Volg je zending

Zodra het pakket bij DHL is, laten ze via track en trace en per e-mail weten wanneer ze verwachten het pakket te bezorgen. Op de dag van bezorging zie je een specifieker tijdvak van het bezorgmoment. Dit kun je allemaal eenvoudig terugzien in Sendy. Dankzij track en trace weet je dag en nacht waar het pakket is en wanneer jouw klant hem kan verwachten.

Bezorging wijzigen

Komt de geplande bezorgtijd net onhandig uit? Of wil je klant het pakket toch liever ophalen bij een DHL parcelshop? Bij DHL Parcel kun je heel makkelijk het moment of de locatie van bezorging wijzigen.

Staat de bezorger voor een dichte deur en zijn de buren niet thuis? Particulieren kunnen het pakket de volgende werkdag ophalen bij een DHL parcelshop in de buurt. Bij een zakelijke zending probeert DHL Parcel het de volgende dag gewoon nog een keer te bezorgen.

Voordelige tarieven

Met Sendy profiteer je van scherpe DHL Parcel tarieven. Afhankelijk van je abonnement kun je al gauw flinke korting opbouwen.