Spiksplinternieuwe update in Sendy - Sendy

Spiksplinternieuwe update

 

Tijd voor een nieuwe update! Ons enthousiaste team werkt dagelijks hard aan ons portal om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor onze klanten. In onze slimme software verstuur je pakketten en behandel je gemakkelijk vragen van je klanten. Dit zorgt ervoor dat je tijd én geld bespaard.

 

 

50% korting op je abonnement

Wist je dat je nu klant kan worden met 50% korting op je abonnement? Je ontvangt deze korting als je verzendtegoed toevoegt aan je account. Je krijgt van ons ook een welkomstkrediet van 50 euro zodat je alvast kan kennismaken met Sendy.

Ook bepaal je zelf de factuurperiode en betaaltermijn. Maak een gratis account aan en voeg vervolgens verzendtegoed toe. Meer lezen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Verzendtegoed op je account

Zodra je een account hebt bij Sendy, is het van belang dat je verzendtegoed toevoegt op je account zodat je pakketten kan verzenden. Als klant wil je graag inzicht hebben in de bij- en afschrijvingen van het tegoed wat op je account staat omdat je zo in één oogopslag kan zien welk bedrag er nog open staat.

Dit historie overzicht is nu duidelijk te zien als je ingelogd bent. Een account kan je gratis aanmaken via sendy.nl.

Facturen gemakkelijk betalen met je verzendtegoed

Als klant wil je graag facturen gemakkelijk betalen omdat je tijd wilt besparen. Daarom kan dit vanaf nu vanuit het verzendtegoed op je account zodat je dit niet meer hoeft te doen via de bank.

Er zijn drie opties om je bestedingsruimte te verhogen:

  • Je betaalt de openstaande (concept)facturen
  • Je verhoogt het verzendtegoed
  • Je vraagt (meer) krediet van Sendy aan

De opmaak heeft een opfrisser gekregen

Tijdens het toevoegen van nieuwe functionaliteiten en wijzigingen houden we er altijd rekening mee om het zo duidelijk mogelijk te maken.

We tonen nu het bedrag bovenin het portal omdat je zo sneller op de hoogte bent van je bestedingsruimte en dit met één oogopslag te zien.

 

Sendy

 

Sendy helpt je tijd en geld besparen bij het versturen van pakketten én bij de afhandeling van alle vragen van je klanten via Mijnvraag.nl. Of je nu een startende webshop of grote expert bent, je kunt gebruik maken van Sendy door een passend abonnementspakket zodat je profiteert van de voordelen. Daarnaast kan je je gratis aanmelden via www.sendy.nl

 

Hoe werkt de koppeling met Sendy?

 

Als je een webshop hebt, kost het tijd om labels aan te maken en het hele verzendproces goed te regelen. Via Sendy verstuur je gemakkelijk je zakelijke pakketten door je webshop te koppelen. Binnen het portal kan je gebruik maken van uitgebreide verzendmogelijkheden (DHL eCommerce, PostNL, DPD of DHL Express) en verzend je voordelig. Maar nu even terug naar de update: in deze update hebben we een aantal veranderingen doorgevoerd die we voor jou op een rijtje zetten.

Bestellingen worden automatisch omgezet in labels. Heb je geen webshop? Je kan ook vanuit de software werken en orders inboeken.