Nieuw: DPD-brievenbuspakket!  - Sendy

Nieuw: DPD-brievenbuspakket!

Verstuur je regelmatig brievenbuspakketten en ben je actief op de Nederlandse markt? Met DPD verstuur je nu ook voordelig een brievenbuspakket met track en trace binnen Nederland tot 1 kg. De maximale afmeting van een brievenbuspakket is 38 x 26,5 x 3,2 cm. Ideaal voor het versturen van kleine producten zoals games of een kledingstuk. Geef het pakket mee met je pick-up of lever het in bij een parcelshop. De nieuwe service is vanaf vandaag te boeken. Hoe dit werkt? Lees verder! 

1. Zending aanmaken

Het aanmaken van zendingen via Sendy is een eenvoudig proces. Of je nu individuele orders wilt boeken of een groot aantal orders in bulk wilt verwerken, Sendy biedt de mogelijkheid om beide te doen. Het bespaart je tijd zodat je je lekker kan focussen op andere belangrijke dingen.

2. Juiste afmeting

Je zorgt voor een verpakking die aan de maximale afmeting voldoet. Dit kan bijvoorbeeld door een kartonnen doosje of envelop met bubbeltjesplastic. Is maar net wat jij gaat versturen.

3. Label uitprinten

Druk het label af wat je nodig hebt voor het pakket. Zorg ervoor dat alle informatie correct is en dat het label goed leesbaar is. Vervolgens plak je het zorgvuldig op het pakket. Zorg dat het goed vast zit en dat het niet beschadigd kan worden of los kan komen tijdens het transport.

4. Pick-up service of inleveren bij parcelshop

Zorg ervoor dat het pakket klaarstaat voor verzending door het goed in te pakken. Geef het pakket vervolgens mee met je pick-up service of, als alternatief, kun je het ook zelf inleveren bij een parcelshop in de buurt. Dit zorgt voor een snelle levering van het pakket.

5. Track & trace

Het brievenbuspakket is eenvoudig te volgen met track & trace. Klanten kunnen met hun ordernummer via Mijnvraag.nl van Sendy informatie zien over hun track & trace. Dit is een betrouwbare en meest snelle manier om de exacte locatie te weten van het pakket.

 

Kosten van een brievenbuspakket

Het pakketje wordt bezorgd in de brievenbus. In het buitenland gelden andere regels waardoor het pakket als een normaal klein pakket aan de deur wordt bezorgd. Het is voordeliger om een een brievenpuspakket te versturen dan een groter pakket, logisch natuurlijk. De reden hiervan is dat de afmetingen kleiner zijn en dat het gemakkelijk door de brievenbus past. De bezorgers zijn hierdoor sneller.

 

Sendy

Sendy helpt je tijd en geld besparen bij het versturen van pakketten én bij de afhandeling van alle vragen van je klanten via Mijnvraag.nl. Of je nu een startende webshop of grote expert bent, je kunt gebruik maken van Sendy door een passend abonnementspakket. Meld je gratis aan via www.sendy.nl

 

Hoe werkt de koppeling met Sendy?

Als je een webshopt hebt, kost het tijd om labels aan te maken en het hele verzendproces goed te regelen. Via Sendy verstuur je gemakkelijk je zakelijke pakketten door je webshop te koppelen. Bestellingen worden automatisch omgezet in labels. Heb je geen webshop? Je kan ook vanuit de software werken en orders inboeken.