Nieuw! DHL eCommerce Envelop - Sendy

Nieuw! DHL eCommerce Envelop

Bij Sendy blijven we up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen van onze vervoerders. Nu ook de nieuwe verzendmogelijkheid van DHL: de envelop. Deze verzendoptie biedt track & trace naar Nederlandse consumenten voor kleine, lichte producten in een envelop.

Goed om te weten: envelopzendingen mogen tussen de 50 en 500 gram wegen en maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot zijn. Extra verzendopties zoals ‘Eerste afleverpoging tussen 18.00 en 21.00 uur’ en ‘Niet afleveren bij de buren’ zijn bij te boeken. Geef de envelop mee met je pick-up of lever het in bij een parcelshop.

 

Envelop versturen naar een consument? Zo doe je dat!

Kleine en lichte artikelen die je wilt versturen, doe je het liefst zo duurzaam en goedkoop mogelijk. Dat begrijpen we. Daarom vertellen we je graag dat het via DHL nu mogelijk is om gemakkelijk een envelop te versturen met track en trace. Dit doe je als volgt:

  • Zorg voor een stevige envelop met de juiste afmetingen. Weet zeker dat je envelop niet kleiner is dan 10 cm lang en 15 cm breed.
  • Iets breekbaars versturen? Dat kan met een envelop met luchtkussentjes aan de binnenkant. Zo weet je zeker dat het heel aankomt.
  • Een standaard envelop is goed genoeg voor papieren of documenten.
  • Plak het goed dicht met plakband.

Envelop online versturen

Een envelop versturen naar je consumenten doe je gemakkelijk via het portal van Sendy. Maak je zending aan, kies voor DHL en print je verzendlabel. Plakken maar!

Envelop volgen? Dat kan!

Via de track & trace is de envelop makkelijk te volgen. Ook dit is mogelijk om in te zien via het online portal. Even de zending opzoeken en de ontvangers zien precies wat de status is. Ook hoeft diegene niet thuis te blijven!

 

Sendy

 

Sendy helpt je tijd en geld besparen bij het versturen van pakketten én bij de afhandeling van alle vragen van je klanten via Mijnvraag.nl. Of je nu een startende webshop of grote expert bent, je kunt gebruik maken van Sendy door een passend abonnementspakket zodat je profiteert van de voordelen. Daarnaast kan je je gratis aanmelden via www.sendy.nl

 

Hoe werkt de koppeling met Sendy?

 

Als je een webshop hebt, kost het tijd om labels aan te maken en het hele verzendproces goed te regelen. Via Sendy verstuur je gemakkelijk je zakelijke pakketten door je webshop te koppelen. Binnen het portal kan je gebruik maken van uitgebreide verzendmogelijkheden (DHL eCommerce, PostNL, DPD of DHL Express) en verzend je voordelig. Bestellingen worden automatisch omgezet in labels. Heb je geen webshop? Je kan ook vanuit de software werken en orders inboeken.