Flexibele betaalopties - Sendy

Flexibele betaalopties

Op maandagnacht ontvang je een factuur met alle zendingen van de afgelopen factuurperiode. Afhankelijk van je instellingen is de factuurperiode 7, 14 of 28 dagen. Hoe je de factuur betaalt bepaal je zelf. Hieronder vind je onze flexibele betaalopties.

Automatische incasso

Het voordeel van een automatische incasso is dat de betaling altijd op tijd binnen is. Het factuurbedrag wordt automatisch van jouw rekening afgeschreven. Je vindt de incasso machtiging in onze kennisbank. Zodra de machtiging verwerkt is, stellen wij je daarvan op de hoogte.

Achteraf via iDEAL, bank of verzendtegoed

Je ontvangt de factuur in je mail en kunt deze vanuit daar voldoen via iDEAL. Als er genoeg verzendtegoed op je account staat, wordt de factuur automatisch van je verzendtegoed afgeschreven. Betalen met een overboeking via de bank kan natuurlijk ook.

Ons factuurproces

Facturen worden op maandagnacht per e-mail verstuurd. Op de factuur staan beknopt het aantal zendingen, opties, toeslagen en credits per vervoerder. De facturen inclusief specificaties worden in je verzendaccount bewaard. De specificaties kunnen we tegelijk met de factuur naar je mailen.

Afhankelijk van je instellingen zijn de factuurperiode en de betalingstermijn 7, 14 of 28 dagen.