Complete controle over jouw zending | Sendy

Complete controle over je zending

Elk detail telt als je snel en makkelijk wilt werken. Met Sendy houd je duidelijk overzicht. Of het nu gaat om je zendingen, vragen of pick-ups.

Zendingen

Zendingen zijn ingedeeld in verschillende fases. Zo staan zendingen die onderweg of geleverd zijn op verschillende pagina’s. Met filters kun je resultaten nog verder verfijnen en bijvoorbeeld zoeken op geprinte labels of een bepaalde periode. Met de handige actieknoppen kun je een label snel kopiëren, bewerken of printen.

Zendingsdetails

Bij de details vind je uitgebreide informatie over een zending zoals de specificaties, verwachte bezorgduur, track & trace status, afleverbewijs en eventuele andere meldingen die belangrijk zijn voor het verzendproces.

Track & trace

De track & trace is altijd up-to-date met de laatste status. Zodra het pakket is bezorgd verschijnt de locatie waar de chauffeur het pakket heeft gescand. Handig als de geadresseerde aangeeft de zending niet te hebben ontvangen! En stond de bezorger voor een dichte deur en is het pakket bij een parcelshop geleverd, maar weet de ontvanger niet waar? Jij geeft hem het adres van de desbetreffende parcelshop door.

track en trace voorbeeld

Pick-ups

Op het pick-up overzicht vind je onder andere het pick-up nummer, de geplande afhaaldatum, afhaaltijd en het afhaaladres. Heb je meer zendingen dan gewoonlijk of wil je een pick-up annuleren? Dat kun je hier gemakkelijk aangeven.

Stel je vraag

Is een pakket bezorgd, maar niet bij de ontvanger of ligt het pakket stil? Je geeft het eenvoudig aan ons door via de zendingsdetails van een pakket. Door een geautomatiseerd proces komt alle informatie die nodig is in één keer op het juiste moment bij de juiste persoon terecht. Hierdoor heb jij snel antwoord op je vraag!